Okulumuz Teknofest Başvuruları Yapıldı.

Okulumuz, bu yıl Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından düzenlenen Teknofest'e katılmak için büyük bir heyecanla 20 farklı proje ile başvuru yaptı. Toplamda 62 öğrenci ve 5 danışman, bu başvuruları hazırlamak ve sunmak için bir araya geldi.

Öğrencilerimiz, çeşitli alanlarda hazırladıkları projelerle Teknofest'e katılmak için yoğun bir çalışma içine girdiler. Robotikten yapay zekaya, havacılıktan sağlık teknolojilerine kadar geniş bir yelpazede sunulan projeler, okulumuzun teknoloji alanındaki başarısını ve yenilikçi potansiyelini yansıttı.

Öğrencilerimiz ve danışmanlar, projelerini titizlikle hazırlayarak başvurularını tamamladılar. Bu süreçte, ekip çalışması ve teknolojiye olan ilgileriyle dikkat çeken öğrencilerimiz, okulumuzun Teknofest'e gösterdiği büyük ilgiyi bir kez daha göstermiş oldular.

Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından, heyecanla projelerinin değerlendirilmesini bekleyen öğrencilerimiz, okulumuzu ve ülkemizi Teknofest'te en iyi şekilde temsil etmek için sabırsızlanıyorlar. Okulumuzun teknoloji ve yenilikçilik alanındaki başarıları, bu tür ulusal ve uluslararası platformlarda da dikkat çekmeye devam ediyor.

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 14:08 - Görüntülenme: 41