Okul Voleybol Takımımız ve Öğretmenler Arasındaki Çekişmeli Maç Heyecanı

18 Ocak 2024 Perşembe günü, yıl sonu sosyal etkinlikleri kapsamında gerçekleşen dostluk müsabakasında, okulumuzun gururu voleybol takımımız ile öğretmenlerimizden oluşan voleybol takımı arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Bu mücadele, seyirci olarak katılan okul öğrencileri tarafından büyük bir heyecanla izlendi.

Çekişmeli geçen maçın sonunda öğretmenler takımı, 2-1'lik skorla galip geldi. Sıkı rekabetin hakim olduğu maç boyunca her iki takım da üst düzey performans sergiledi. Öğretmenlerimizin gösterdiği dayanıklılık ve öğrencilerimizin enerjisi, izleyenleri büyüledi.

Okul koridorlarından, sınıflardan ve bahçeden toplanan öğrenci seyirciler, coşkulu tezahüratlarıyla maça renk kattılar. Her iki takımın da gösterdiği fair-play ruhu, öğrenci-öğretmen ilişkilerini daha da güçlendirdi.

Bu unutulmaz gün, sadece bir voleybol maçı değil, aynı zamanda öğrenci ve öğretmenlerin bir araya geldiği, dostluk ve dayanışmanın pekiştirildiği bir etkinlik olarak gerçekleşti. Okul voleybol takımımızın ve öğretmenlerimizin ortaya koyduğu bu mücadele, okulumuzun birlik ve beraberlik duygularını artırdı.

Her iki tamımızı da tebrik eder, müsabakada emeği olanlara teşekkür ederiz.

18-01-202418-01-202418-01-202418-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 15:52 - Görüntülenme: 129